Lördag.


Härliga helgen är här nu igen!
Åh, så skönt!
Igår jobbade jag med Maya och det blev en annorlunda dag, om man säger så. Mer än så kan jag inte säga.
Efter jobbet mötte jag Andreas på stan för att bla gå till bolaget. Jag hann också köpa en kjol och strumpbyxor + ett par örhänge. Så det blev nya kläder till festen jag va på! =)

När jag kom hem gick jag och la mej för jag var rejält sömnig. Sov i över en timme innan jag duschade och gjorde mej färdig för festen.

       

Som jag berättade igår var det maskerad/födelsedagsfest med tema: "Vad f*n hände igårkväll?"
Och när man ser dessa bilderna så kan man faktiskt undra vad tusan som hände... ;-)


Min arm, Kira och Emma.

Födelsedagsbarnet:


Navvy


Och några av dom som var där och firade:


Patrik, Micke, Dennis, Kira, Fia och Janna.



Happy friday!


Då var det fredag. Igen.
Jag är uppe tidigt för idag ska jag jobba hos Maya (börjar 7.30).
Vi ska bada idag, jag och Maya, i Lunds varmvattens bassäng. Ska bli mysigt!
Men detta krväde att jag gick upp tidigt för att bla raka benen.
Dom var lurvigare än lurvigast så det behövdes verkligen... =p
Dock tog inte detta så lång tid som jag trodde så nu är det nästan 30 minuter tills jag behöver sticka och jag är typ helt färdig. Ska bara borsta tänderna och packa ner det sista. Men skön med gott om tid, dock jobbigt att gå upp 5.30.

          

Ikväll ska jag på födelsedagsfest. Navvy har fyllt år och det ska ju firas. Ska bli kul! Hon kör på maskeradtema...med rubriken:
"Vad f*n gjorde jag igårkväll?"
Min tanke är att rita ett hjärta med en pil igenom på min överarm (som en tatuering) och under hjärtat ska det stå typ Tommy eller något annat fjånigt killnamn. Utöver det tror jag inte att jag ska klä ut mej så mycket mer. Det får helt enkelt räcka. Det svåra blir dock att rita detta själv på sin egen överarm...hmm...men det fixar sej nog.

Nehe, nu ska jag sluka resten av kaffet (ja, jag har t om hunnit brygga kaffe, vilket jag aldrig annar brukar gör, utan dricker alltid på jobbet) och sen fixa det sista.
Hoppas ni får en härlig fredag!
Och så hörs vi mer när jag kommer hem från jobbet.
Puss&Kram!


Gonatt!


Nu vill jag önska er alla en god natt.
Hörs igen imorgon!
Hoppas ni haft en riktigt bra dag!
Det har jag...i alla fall om man jämför med igår... =p
Sköt om er!
Puss&Kram!



Indisk mat.


Andreas slutar en halvtimme före mej, men när han slutade kom han upp till mej och "underhöll mej" den sista stunden innan jag också slutade. Trevligt med sällskap!

Min söta kollega Evelina som fjantar lite framför kameran.
Hon sitter bredvid mej i mitt rum på jobbet och är ett mycket trevlig sällskap! =)



Det är visst fler som tramsar när kameran åker fram.... :-p

Efter jobbet åkte vi in till stan och Andreas tyckte vi skulle gå och äta. Han föreslog Indiskt, något jag inte har ätit förut, men jag var givetvis villig att prova. Alltid spännande att prova ny mat.
Vi missade att hålla koll på tiden så helt plötsligt var det bara en timme innan Andreas träning började och han skulle hem och hämta träningsväska också. Vi fick sticka iväg ganska snabbt, men jag tror inte han blev alltför sen.

  
Det var riktigt smaskigt!! Nån kycklinggryta, med en massa grönsaker och saffransris till det.




Torsdag.


I natt vakande jag av att jag hade tårar i ögonen och det var lite blött på kudden. Har ingen aning om vad jag drömde (brukar inte komma ihåg mina drömmar) men nått sorgligt måste det varit.
Men hur underbart var det då inte att bara sträcka ut armen och ta Andreas hand. Han tryckte den lite försiktigt
(i sömnen! :p) och sen somnade jag tryggt om!

Nu sitter jag på jobbet och jobbar på! Går helt okej idag, och idag ska jag minsann vara positiv hela dagen! Inget klagande här inte... :-p

Hoppas ni alla har en bra dag!! =)




Pay it forward - by bloggers.


Poängen är att vi ska hjälpas åt att hitta varandras bloggar! Jag vill att det ungefär ska fungera som i filmen "Skicka vidare" (eng. titel Pay it forward). Den har en jättefin story som handlar om en 12-årig pojke som kommer på att om han gör något snällt för tre andra personer så istället för att de gör något snällt tillbaka måste de skicka vidare en fin handling till ytterligare tre andra....och så fortsätter det. Tänkte att bloggkedjan kan funka lite på samma sätt....

I din blogg ska du länka till 3 st andra bloggar som du tycker är bra (helst nystartade bloggar eller bloggar som inte har hunnit bli populära). Du skriver namnet på bloggen, lite kortfattat om vem bloggaren är och vad bloggen handlar om. Därefter skriver du lite kortfattat eller t.o.m. kopiera den lilla förklaringen jag har skrivit om "Pay it forward - by bloggers" och lägger in i ett inlägg i din blogg, så att andra kan förstå vad det handlar om.  Därefter går du till bloggarna du har valt att skriva om och lämnar in en kommentar som lyder:
"Din blogg har blivit rekommenderad att läsas i min blogg genom "Pay it forward - by blggers". Läs på min blogg vad denna bloggkedja handlar om och Du har nu fått äran att föra detta vidare på samma sätt!"


Jag idag.


           
En liten scarf kan piffa upp den tråkigaste klänningen! =)

Kom just hem. Efter jobbet åkte jag in till stan för att fixa några ärende, bla köpa klänningen jag provade igår. Fick då reda på att det var 30 dagars öppet köp vilket ger mej mer tid att se om jag hittar någon anna jag hellre vill ha. Perfekt!! =)
Var också inom KICKS och köpte mascara, torrschampo, dagkräm och ett värmeskyddande spray för håret.

Nu sitter jag och myser med Sixten. Ska göra det ett tag till innan jag beger mej till Andreas. Ska sova där i natt så Sixten behöver rikligt med gos innan jag lämnar honom igen. Ibland får jag så himla dålig samvete och känner att jag är hemma för lite, men samtidigt verkar han må bra. Ska va hemma imorgonkväll och hela helgen så då ska jag busa mycket med honom! =)

Blev lite irriterad på mej själv förut idag. Jag brukar vara ganska positiv av mej och ha ganska mycket tålamod. Det är inga egenskaper som har varit synliga idag. Jag har varit irriterad på kunderna (vissa av dom i alla fall), inte haft tålamod att jobba på fast det har känts lite seg, höjt rösten åt en kund och varit allmänt opepp på att jobba.
Så här känner man ju sej ganska ofta, men jag brukar kunna tala förnuft med mej själv och påminna mej om allt positivt som finns på jobbet och i mitt liv för övrig. Men idag gick det inte alls.
Ja, ja...nu har jag jobbat färdigt för idag, ska snart få träffa min lille sjukling och imorgon är det nya tag som gäller.

Njut kvällen!! =)

Lättroad.




Duschskrapan är sååå spännande att leka med. Ibland har det också samlats lite vatten "i" den och om man då välter den så rinner vattnet ut och OJ vad det smakar gott...he's a crazy cat!
Men jag är nog lika road av honom som han är av duschskrapan... :-p




I want to go home.


Bläk...inte alls sugen på att jobba mer idag.
Vill hem nu.
Eller kanske inte hem, utan jag vill gå på stan och shoppa och sen hem till Andreas.
Känner ingen inpiration för att va kvar här...
Ja, ja...bara 2 timmar kvar. Jag ska nog klara av dagen.

Vad gör ni idag??



Onsdag.


Igår hade vi en solig och härlig dag men idag är det grått och tråkigt ute.
Inte ringer det mycket heller idag så det är också lite tråkigt på jobbet.

Och min stackars vän ligger hemma och är sjuk...alltså Andreas.
Så ikväll ska jag hem till honom och pyssla om honom. Stackaren!!

Tack för alla kommentarer om klänningen.
Jag kommer gå och köpa den idag och sen innan öppetköpstiden har gått ut ska jag springa runt på stan och se om jag hittar något jag hellre vill ha.
Det intressanta va att lillasyster hade tittat på samma klänningen, funderat på att köpa den till just bröllopet, men kommit fram till att hon inte passar i den färgen. Hade ju annars varit "intressant" om vi kommit i likadana klänningar... :-p

Senare idag ska jag berätta om "Pay it forward - by bloggers". Men det tar jag senare! :-)
Ha en fortsatt bra dag - nu ska jag snart gå på lunch!

Bröllopsklänning?


Nej, INTE brudklänning.
Utan bröllpsklänning till min brors bröllop om ca 1½ månad.
På lunchen idag pratade jag med min fina kollega Dragana om att jag måste hitta en bröllopsklänning.
En annan kollega som att bredvid hörde förmodligen bara hälften av vår konversatione och utbrister:

-Va?? Ska du och Andy gifta er??

Oo, nej...inte än. :-p

Som jag skrev förut hade jag och Andreas en halvtimme att slå ihjäl efter jobbet. Jag drog med honom för att titta på klänningar och han följde tålmodligt med. Det handlade ju bara om en halvtimme... :-p
Hittade faktiskt en klänning på Lindex som jag provade, gillade och hängde undan till imorgon.
Vad säger ni?
Är det en klänning som passar sej på ett bröllop? Är den överhuvudtaget snygg??
Tyck till!

      
Jag ska ju INTE  ha stövlar till klänningen,
men jag orkade inte ta av dom när jag provade klänningen.









Favvokjolen.


Jag hitade den en varm sommardag i Köpenhamn. Den var egentligen alldeles dyr för min plånbok (den jag hade då alltså) men jag kunde bara inte motstå den.
Jag såg den, provade den och sen var jag fast.
Har använt den flitigt sen dess (och det är snart 3 år sen  tror jag).
Nästan varje gång jag har den på mej får jag en komplimang för den.
Och det gör det ju inte mindre trevligt att använda den! :-)
Ovanpå detta så är den också hemskt skön. Det känns nästan som om man inte har den på sej. Och det passa mej bra eftersom jag trivs bäst i så lite kläder som möjligt! ;-)

Kanske inte bästa bilden på min kjol, men ni kanske kan ana hur den ser ut....

Earlier this morning.





Home.


Idag var det så där underbar skönt att komma hem.
Ibland kan jag få lite ångest av att kliva in i lägenheten. Antingen är det allt som borde fixas som ger mej ångest eller är det ensamheten.
Men nej, ingen ångest i sikte idag! :-)

Känner inte heller speciellt trött och sliten som jag gör vissa kvällar när jag kommer hem från jobbet. Innebär det att jag inte har slitit tillräckligt på jobbet idag?? Men vet ni vad, jag skiter fullständigt i om jag inte har jobbat hårt nog om resultatet blir att jag faktist har energi att uträtta något på hemmaplan.
Eller var det kanske så att den halvtimmen jag fick med Andreas efter jobbet gav mej energi. Kan va så... :-p

Well, nu när jag äntligen har lite energi över så ska jag inte förspilla den i soffan och domna till. Nej, ikväll ska jag GÖRA nått. Nått vettigt helst!

Alldeles nyss var det en underbar solnedgång utanför fönstret och jag kunde inte låta bli att gå ut på
balkongen och njuta av. den. Skymning är bäst!! Nu har det dock blivit alldeles mörkt...




Fettisdagen.




Solen skiner från en klarblå himmel och det är lagom kallt ute. Underbart!
Kom i säng redan vid 22-tiden igår och det behövdes för jag var såååå himla trött.

Nu sitter jag på jobbet och det går riktigt bra idag. Ligger nääästan på mitt mål så jag är nöjd.
Så nu ska jag bara upprätthålla detta och se till det fortsätter gå bra hela dagen.

Njut av dagen och unna dej en semla. Det är ju ändå fettisdagen!! :-)



Kvällen.


Har inte gjort många knop ikväll.
Mest degat i soffan och det har både varit skönt och inte.
Har en hel del borden jag borde tagit tag i ikväll men inte gjort.
Försöker att släppa det, låta det bero, jag behöver inte ha tipp topp i lägenheten jämt.
Det gör inget om det gömmer sej en liten dammråtta i ett hörn eller om det är lite tandkrämsstänk på badrumsspegel.

Men allt sånt ska jag ta tag i innan lördag för då blir det party hemma hos mej! :-)

Nu ska jag gå och lägga mej. Blev tillfrågad om att börja jobba en halvtimme tidigare imorgon och det gör man ju gärna!
Hoppas ni haft en skön kväll!
Sov sött!!



Andreas mamma.


I lördags satt jag och Andreas i soffan och tittade på tv och plötsligt ringer hans telefon.
Det var hans mamma (har inte träffat henne än).
När hon fick höra att jag satt bredvid ville hon snacka med mej.
Jag hade hela munnen full med mat så jag fick tugga färdigt och sen ta telefonen.
Medans jag tuggande mimade jag till Andreas: "Nu blev jag nervös"... Han log tillbaka och tog min hand.
Sen svarade jag:
"Hallå ja!"
Och där var samtalet igång.

Hon verkar va huuur gullig och trevlig som helst!
Om två veckor ska vi åka till Andras hemstad, alltså hem till hans mamma. Hon har pratat om det ett tag nu, att hon vill att vi ska komma och hälsa på. Andreas har också berättat att hon är ganska nyfiken på mej.
Hur nervöst är inte det, liksom??
Men nu när vi har pratats vid över telefonen så känns det lite mindre nervöst att träffas.
Och är hon det minsta lika Andreas är hon nog världens snällaste!! :-)

Det ska verkligen bli jättespännande att träffa hans föräldrar. Ser fram emot det...även om det också kommer va lite nervöst...men jag har ju Andreas att hålla i handen! :-)



Varför är inte jag med i postkodlotteriet??


Hade jag varit det hade jag kunnat vinna 10 000 kr idag.
För min postkod vann.
Attsingen!


The bosses!


I fredags när jag vid ett tillfälle gick in på chefernas kontor sa Fia att hon tyckte jag skulle ta bilder på henne och Janna och lägga upp på bloggen.
Har inte hunnit med det i helgen och igår när jag kom hem fanns det en kommentar från Fia:
Var är bilderna du skulle lägga upp?
Fia, här är dom!! :-)

Fia pekar med hela handen, precis som en chef ska göra!


Janna är djupt försjunken i sin dator.

Måndag.


Vart tog denna helgen vägen?? Den har flugit fram och nu har vi MÅNDAG igen.
Back to work.

Har inte tid att skriva så mycket mer än så här, men jag vill i alla fall önska er en härlig dag! :-)
I mitt huvud är det bara på måndagar som det inte "snart är helg". Tisdagmorgon...jepp, nu har vi helgen snart här igen! :-p

Sköt om er och varandra!!


    





Bussmys.



Han är nog mysigast i heeeela världen!!!! <3


Nu ligger jag i sängen med datorna i knät. Det är hög tid att släcka ner och sova, men jag har lite svårt att bara lägga mej ner och somna direkt när jag kommer hem. Har behov av att varva ner innan jag somnar, men det har jag gjort nu och därför säger jag nu GONATT och SOV GOTT!!



Bortamatch.


Har känt mej som en riktig "volleyboll-fru" idag.
Ja, ni vet, tjejen som hänger med sin idrottande man på matcher osv.
Idag var jag en sådan.

Strax innan klockan 10 träffades vi på stationen i Lund, hoppade på  bussen som styrde mot Habo, utanför Jönköping.
Stannade för matintag i Värnamo, både på ditväg och hemväg.
Det är nästan så att man kan tro att hamburgarnas mecka ligger där.
På en radie av 100 m ligger det tre hamburgerrestauranger - Max, Burger King och McDonalds. Det blev McD på ditvägen och Max på hemvägen. Är inte så förtjust i BK...

Eftersom att dom förlorade matchen var det roligaste som hände idag att det var dopingkontroll efter matchen.
Två spelar från varje lag skulle dopingtestas och en av Lugi spelarna hade stora problem. Det tog honom ca 1½ timme innan han hade fått ur sej 75cl urin. Undertiden satt vi andra i bussen och väntade...och väntade...och väntade.... :-p
Andreas berättade att han blev utagen till dopingtest efter en match för några år sen. Då hade det tagit honom 3 timmar (!!!) innan han kunde kissa. Han hann med dusch och promenad innan vätskan ville lämna kroppen - och detta med en dopingkontrollant vakande över ena axeln.


Bussfärden: Andreas läste bok, Steve och Martina spelade fyra-i-rad
och Tom sträckte ut sin långa kropp OCH det fula fingret... :-p


Mastchen. Lugi hade en hejarklack bestående av fyra tjejer. Och vi hörde i heeela hallen! :-p







Söndags outfit.



Sköna kläder som passar bra när man ska sitta halva dagen i en buss och skumpa! :-)
Men ändå lite uppklätt och snyggt!







Gomorron söndag!


Igårkväll förvarnade jag om att det kanske inte skulle bli nått bloggande från mej idag.
Men det var innan jag visste att jag skulle vakna tidigt och inte kunna somna om.
Så nu sitter jag här, en timme innan jag ska åka, och är helt klar. Well..nästan. Jag har inte ätit frukost och borstat tänderna.
Dock gråter jag inte över detta tidiga uppvaknande. Jag gillar att ha gott om tid på mej på morgonen. Skönt att slippa stressa.

Så nu ska jag ta tag i frukosten och kaffet, titta liiiiite på skidskytte (så mycket jag hinner alltså, innan jag måste gå till bussen) och njuta av söndagsmorgonen!!



Sweet dreams!


Nu blir det sängen för mej.
Imorgon ska jag va vid stationen vid 10 för att åka med Andreas och laget till Jönköping och titta när dom spelar match.
Dom har hyrt en buss så det finns plats för några extra och då frågade Andreas om jag vill följa med.
Och varför inte? Dom behöver allt stöd dom kan få och dom MÅSTE vinna imorgon om dom ska ta sej till slutspel.

Well - jag hoppas ni haft en lika skön dag som jag har haft! :-)
Puss & Gonatt!


Ps. Om jag har tid bloggar jag imorgonbitti innan jag sticker men det kan mycket väl hända att det inte blir nått bloggat alls imorgon eftersom vi kommer va borta hela dagen. Men håll ut - på måndag är jag tillbaka som vanligt! :-)

Bilder från igårkväll.


       


Kvällen blev inte riktigt som jag trodde, men därmed inte sagt att det inte blev en bra kväll.
Tvärtom. Det blev en riktigt trevlig kväll, må jag säga.
På bilderna ser ni kollegor till mej: Jossan, Cornelia, Petra, Jossan igen, Fia och Janna.





Ljuvlig dag.


Jag har Andreas har världens skönaste dag. Hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen satt vi i soffan och tittade på vintersporten som SVT är så generös med att sända på helgerna. Tack säger vi och njuter.

Efter lite uppfräschning gick vi ut på en väldigt skön och uppiggande promenad. Det var behövligt med frisk luft.
Nu har vi just ätit mat (köttfärssås och pasta) och medans jag har fixat lite här hemma så har Andreas och Sixten legat i soffan och slappat.
Jag fullkomligt älskar att ha Andreas här. Det är så mysigt, underbart och rätt.

Nu ska jag fixa dipp, sätta fram chipsen och tända ljusen för snart är det melodifestivalen!! :-)

     






Underbart med helg!


Gomorron!
Åh, va skönt med helg och lördag!
Här har vi skön förmiddag med nybakt bröd (nej, jag har inte bakat, det finns att köpa på Hemköp...), kaffe och skidskytte-VM!
Det kan ju inte bli bättre!!
Och Andreas sitter bredvid och myser under täcket med huvudet på min axel. Myyys!! :-)

Nu ska jag äta mer frukost. Mums!!


EMD i melodifestivalen.


Imorgon ska EMD vara med i melodifestivalen och jag ser fram emot det med spänning.
Tycker oftast dom har riktigt bra låtar och jag hoppas att så är fallet imorgon också.
Kanhända får dom till och med en lite röst från min mobil imorgon. Det vill säga om dom har en grym låt... :-)




Shake it, baby!



Ikväll ska det dansas så det står härliga till! :-)

Utgång.


Det verkar bli utgång ikväll!
Och jag är såååååå sugen!
Det va längesen sist, om man säger så.

Är på riktigt danshumör idag.
Sitter och dansar vid mitt skrivbord!! :-)

Vad har ni för planer för kvällen??



Ajsingbajsing.


Jag somnade visst på soffan.
Inte bra.
Nu är klockan snart nio och jag har inte gjort ett piss sen jag kom hem från jobbet.
Det gick liksom bara inte att hålla ögonen öppna när jag sjönk ner i soffan.

Nehe...jag måste i alla fall ta disken innan jag kryper ner i sängen på riktigt.
Måste ta och träna ryggen också. Har en del ont... :-(

Soluppgång en vacker vinterdag.




Imorse på väg till jobbet.




Onsdag.


Idag klarade jag det...nästan! Mitt mål på jobbet alltså.
Men det har gått riiiiktigt bra i alla fall, så jag är mer än nöjd. Fick beröm av cheferna och det känns ju alltid bra, så klart! :-)

Nu ska vi käka mat som vi just lagat (Andreas är här!) och så tittar vi på GE-galan.
Hoppas ni har en skön kväll! :-)


       
Detta va imorse innan jag stack ut i kylan.
Vi har riktigt kallt i Lund och det ligger t om lite snö på marken.
Men faktiskt lite härligt med vinter, för en gång skull... :-p






In your face!


   

       

Det är där han vill va...in my face, men han kommer inte längre än till mina bröst.
Tur för mej att dom är storleken större så att han kan ligga på dom! ;-)




@ work.


Här sitter jag på min arbetsplats på jobbet. Jag var ensam i mitt rum imorse, när jag tog denna bilden, efter dom andra jag delar rum med är normala människor som inte kommer till jobbet 40 minuter innan dom ska börja jobba...
För övrigt har det gått hyfsat på jobbet idag. Fixade inte mitt mål, men efter lite tips och råd från en av coacherna så gick det mycket bättre. Imorgon kommer det gå fantastiskt!! :-) Hoppas jag...






Tvättar.


När jag kom hem från jobbet var det bara till att plocka ihop tvätten och dra ner till tvättstugan.
Har inte så mycket tvätt så det kommer va gjort på ett kick, men ikväll känner jag mej så trött..sömnig så jag är mer sugen på att ligga i soffan hela kvällen och inte röra en fena. Men jag måste fixa lite här hemma, så egentligen är det tur att jag har tvättid ikväll för annars skulle jag, precis som jag skrev, ligga i soffan och inte röra en fena.

Men på nått sätt fick jag lite extra energi när jag kom hem...eller va det lite innan?? Kanske när jag intog detta och satt i lugn och ro och läste metro:


Mums! Fiskburgare är en favorit på "Gyllene måsen"...





Fler besökare till sin blogg??


Ja, man kan ju testa.

Det hela fungerar som ett pyramidsystem.
Jag värvar och de jag värvar måste gå in på min blogg + 5 andra sidor.
Deras bloggar kommer sen hamna ovanför min och de som de värvar måste gå in på min och mina värvningars sida.
Ganska enkelt...tog mej ca en minut att registrera mej, men sen får vi se om det ger något resultat. Man kan ju alltid hoppas! :-)

Här kan du läsa mer och registrera dej!


Gomorron världen!


Sitter på jobbet redan fast jag inte börjar förrän om en kvart (har varit här sen 10 i 8...skönt att komma tidigt till jobbet, tycker jag!) och jag har loggat i i alla mina 1000 olika system, fixat mitt kaffe och är redo att börja jobba. Men jag får snällt vänta tills klockan är halv. Kan ju inte ta samtal från dom som börjar kl 8.

Igår var jag det ganska segt att jobba men idag ska det bli bättre. Jag ska minsann hålla mitt mål och visa mej själv att jag fixar det. Igår gick det inget vidare så idag är det bättring som gäller.

Nu ska jag hämta min frukost och sen är det dax att börja jobba.
Hoppas ni alla får en riktigt bra dag så hörs vi när jag kommit hem från jobbet!


Work.


Idag  var det segt att jobba. Kände ingen glöd och ingen kämparvilja. Ni vet....uppgivenhet.
Sen någon gång på eftermiddagen slog det över och jag blev lite flamsig istället... :-p

Saknar Dragana som är på semester med sin familj denna veckan.
Det är så tomt utan henne.


Fick dock en ny telefon på jobbet idag. Och har man ett jobb där man mestadels pratar i telefon är det en fördel om man har en telefon som fungerar. Okej, min gamla fungerade, men den sprakade väldigt mycket emellanåt.

"Kan jag få ditt *sprak, sprak*-nummer?
"Va???"
"Ditt kundnummer?"
"Ja, visst" 498*sprak, sprak*309."
"Ehh...skulle du kunna upprepa det?"


Sådana samtal är nu historia och inget mer sprakande i mina öron!! :-)

Mina gamla ser precis likadan ut...bara lite dammigare. :-p




Måndagkväll med älsklingen.


Har just kommit hem.
Efter jobbet gick jag och Andreas till Royal Thai och åt jättegod thaimat. Andreas bjöd och vi fick tid att snacka om många viktiga saker. Vår relation växer, blir starkare och djupare.
Det känns verkligen helt fantastiskt, läskigt och underbart. Allt på en och samma gång.
Men det var längesen jag ändå kände mej så säker på något som jag gör med Andreas. Han är underbar och jag är så glad och tacksam att jag har träffat honom.

Jag - den eviga singeln - har träffat världens mest underbara man. Han är långt över mina förväntningar! Och jag är bara lycklig! Jättelycklig!!

Det snöar ikväll. Mysigt!





 

På väg till Andreas.


Nu sticker jag snart till Andreas.
Vi ska ha en skön myskväll - titta på tv, äta och kramas. Kan man ha en bättre söndagskväll?? ;-)

Ha en riktigt skön kväll, ni också så hörs vi imorgon!
Puss&Kram!


Kalas.


Igårkväll hade Johan och Annika (svåger och syster) kalas. Dom har i veckan fyllt år och slår man ihop deras ålder blir det 50 år! Så det var helt enkelt 50-års kalas igår!
Dom hade lagat jättegod mat och tårta och det spelades spel och jag (och några till) tittade också en del på melodifestivalen. Så det var en riktigt mysig och trevlig kväll!

Min fina syster!

Här sitter Makkan och läser för Lova.
Så fina som är! :-)





På tal om söndagsmiddag.


I onsdags var Andreas hemma hos mej och vi gjorde värsta söndagsmiddagen.
Oj, va gott det va!!
Det är verkligen inte helt fel att ha en pojkvän som kan det där med matlagning! It's lovely! :-)

Fläskfilé, klyftpotatis, grönsaksröra och nånslags grillsås.

Det slank ner fint och med ett gott glas vin blir god mat ännu bättre!! :-)



Sweet sunday!


Är inte söndagar underbara??
De bjuder på lugn, ro och tid att ta igen sej.
Det är som om alla slappnar av lite, går lite saktare, tar lite längre tid på sej för allt och jag gillar det!
Jag gillar söndagar! :-)

Idag sov jag så länge jag ville, tittade på vintersporter hela förmiddagen och tog sen en långdusch.
Mamma och pappa bjöd på söndagsmiddag innan jag åkte hem igen. Gott, gott!!

Nu är jag hemma och en mycke kelig Sixten väntade på mej när jag klev innanför dörren!!






Turtorduvor.






Google.se har en jättesöt bild på sin startsida, dagen till ära! :-)



Alla Hjärtansdag.


Skriver ett snabbt litet inlägg innan jag åker till Öa.
Andreas sitter bredvid mej och äter frukost....invirad i täcket.
Idag börjar skidskytte VM och det måste ju följas med stort intresse!! :-)

Ikväll ska även Melodifestivalen följas med stort intresse!
Om jag får...ska på kalas ikväll.
Berättar mer om det en annan dag, men lovar att ta lite bilder.

Och hur ska vi fira Alla hjärtansdag?
Jag ska till Öa. Andreas ska spela match. Jag ska på kalas i Öa ikväll. Han ska på fest med laget.
Med andra ord ska vi inte fira Alla hjärtansdag. Andreas tycker det är fjantigt med Alla hjärtans dag... :-p

Nu måste jag dra!
Ha en skön lördag!!


På jobbet.


Fick frågan om jag ville jobba extra ikväll och vem vill inte tjäna lite extra cash?? ;-)
Så jag sitter kvar på jobbet och ska va här till klockn 20.

Va just upp och pratade med Emma som är den som introducerat mej till hela Online-världen.
Även om vi inte jobbar på samma avdelning så är det trevligt att träffas på jobbet då och då.

Jaha, vad hittar ni på ikväll? Skriv gärna en liten kommentar. Jag har inte så mycket att göra här just nu så lite underhållning från er, mina söta läsare, är mer än välkommet!! :-)


Sixtens myser med sin favorit!







Onsdag.


     
Med tandborsten i högst hugg på den vänstra bilden... :-p


Är hemkommen från jobbet, sitter i soffan, katten springer runder, Andreas står i köket och härlig musik strömmar ut från högtalarna. Ja, som ni hör så njuter jag av onsdagskvällen! :-)

Har haft ganska mycket att göra på jobbet idag, men det har gått bra och jag tror jag gillar att jobba som mest när det är lite lagom stressigt. Inte för stressigt så klart, men så att man har att göra...nästan lite mer än vad man hinner med. Fast lite lugnare dagar emellanåt är inte heller fel.

Nu ska jag lyfta på baken och hjälpa Andreas i köket!
Hoppas ni alla få en skön kväll!


Ps. Elin, du finns i mina tankar ikväll! Stor kram till dej!

Resultatet.


    

Mmmmm, va goda dom blev!!
 Fast nästa gång ska jag blanda i Marabous dajmchoklad i smeten och inte bara strö ovanpå.
Formarna jag köpte igår var stora så muffinsen blev också stora så att äta mer än en är inte att tänka på.
Njut kvällen, mina vänner!!





Becka i bakartagen.



Smeten smakade underbart gott så jag gissar att även muffinsen, som nu står i ugnen blir minst lika goda!!
Mitt fina rutiga förkläde fick jag i födelsedagspresent för några år sen av en tjej som jag då delade lägenhet med.
Det är något speciellt med att använda saker man har fått av sina vänner.
En massa minnen väcks och man gläds åt dessa människor som har funnits, eller som frotfarande finns, i ens närhet.

Nu ska jag plocka ut muffinsen ur ugnen och nu börjar också TopModel!



Jag idag.









Tävling hos Kinga.




Kinga lottar ut en bloggdesign och jag vill givetvis vara med och tävla
för som ni själva säkert ser så är jag i behov av priset! :-p
Vitt i all ära, men min blogg känns liiite väl avskalad.
Så nu hoppas jag på tur och vinst! :-)




Hemmakväll.


Ikväll ska jag ha en riktigt hemmakväll.
Har just kommit hem från jobbet och nu sitter jag i soffan med datorn OCH katten i knät.
Men inte länge till för snart ska jag diska, äta kvällsmat och sen har jag tänkt att baka.
Har inte bestämt exakt vad, men blev så sugen på det igår så nu ska jag skrida till verket. Funderar på muffins.

Vid åtta ska jag titta på TopModel. Nästsista avsnittet så det kan jag ju inte missa... :-p...eller hur Annika?

Det har gått bra att jobba idag. På förmiddagen hade jag utbildning på ett nytt projekt och imorgon kör jag igång. Alltid spännande med nya projekt! :-)

Nej, nu ska jag va en duktigt hemma"fru" och fixa och dona innan jag slår mej ner i soffan igen.
Hoppas ni får en riktigt mysig kväll!
Puss på er!











Myskväll med Andreas.


Vår plan var att använda biobiljetten jag vann på en säljtävling i fredags och gå se Australia, men den började ungefär samtidigt som vi steg in på bion och vi jättehungriga och behövde äta innan vi satte oss i biosalongen.
Vi hittade heller ingen annan film som vi var sugna på så vi åkte hem till mej istället.

Gick inom Hemköp och handlade sen lagade vi mat, kollade på "Love Actually" (förmodligen världens bästa film... :-p) och myst! Kvällen blev bättre än om vi gått på bio.
Ibland behöver man va ensamma, prata och viktigt och oviktigt, närhet och pussar. Det var nog vad vi behövde ikväll.
Han är helt underbar, min Andreas och jag tackar Gud för att jag har fått träffa honom!! :-)

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova.
Hoppas ni har haft en riktigt skön kväll, ni också!

Puss&Kram!



I love mitt superrosa lack!




På denna bilden ser det nästan rött ut, men det är så där riktigt cerisrosa!
And I lööööv it!!

Nu ska jag plocka fram almanackan och planera min vecka innan jag ställer mej i köket laga lite mat till veckan.
Och till ikväll också för den delen.



Säsongsstart.




En av mina  nya favoritbloggare Jenny påminde mej om att det är säsongsstart av OTH idag.
Och det vill man ju inte missa!! :-)
Och medans jag tittar på OTH följer jag också Lugis match mot Falkenberg. Efter att ha förlorat de två inledande seten vann dom just de tredje och det är en stark bedrift!
Kom igen!! Vinn det fjärde också så har ni i alla fall minst en poäng från denna matchen.




Sköna söndag!


Jag och Andreas hade en riktigt mysig kväll tillsammans igår. Vi satt i soffan, höll om varandra, tittade på tv och åt gott!
Så vill jag att varje kväll ska va! :-p
Vi vaknade runt 10 idag och sen låg vi kvar i sängen till precis innan vi skulle åka. Andreas gav mej frukost på sängen och vi tittade på reprisen av Let's Dance. Myspys!

Kom hem vid 14-tiden (Andreas och jag tog föje till stan. Jag åkte hem och han åkte till Falkenberg för att spela match.) och nu har jag världens skönaste söndag i soffan. Tittar på "Top Model" (Canada), dricker cola, bloggar, löser korsord och myser med Sixten. Sååå skönt!
Perfekt uppladdning för en ny vecka!
Hoppas ni också njuter av denna söndag! :-)


Sköna myskläder: svarta leggings, vit lång t-shirtsklänning och stickad, rosa tröja med mysig krage.





Ikväll drar det igång!


Ikväll drar Melodifestivalen -09 igång!!
Detta året har jag kanske inte gått och toklängtat men det känns ju ändå hur roligt
som helst att det är schlagertider på gång!
Ska givetvis titta på det ikväll med Andreas.






Långdusch.


Nu ska jag snart hoppa in i duschen (önskar jag hade ett badkar).
Det ska skrubbas, rakas, inpackas och filas.
Jag ska bli len som en bäbiskind och lukta som en ros.

Skönt ska det i alla fall bli!!



Någon gång i mitt liv SKA jag åka på riktigt spa och skämma bort mej ordentligt.
Nån som vill hänga med? ;-)





Sixten i min tvättpåse.






Test

Testar att blogga från mobilen.

Lördagsfrukost.


       

Igårkväll när jag gick och la mej stängde jag dörren till sovrummet - med Sixten på andra sidan dörren.
Det är mysigt att sova med Sixten i sängen men de morrnar jag faktiskt har möjlighet att ta lite sovmorgon så är det ganska irriterande att bli väckt vid sju-tiden av en katt som är upp och kliver på en och jamar högt.
Så igårkväll bestämde jag mej för att stänga dörren och därmed har jag också fått en skön sovmorgon.
Sov ända till nio.

Nu sitter jag och har mysig frukost framför Nyhetsmorgon, med tända ljus, "Sköna hem" och korsord.
Sämre förmiddag har jag haft... :-p

Dagens planer är för övrigt att jag ska fixa lite här hemma...måste köpa kattsand, tömma sopor (och då menar jag mer än slaskhinken), dammsuga över lägenheten och lite mer smått och gott.
Resten av dagen ska spenderas med Andreas. Det vill säga när han har vaknat till liv... :-)

Vill önska er alla en riktigt skön dag! Njut av helgen!

"Det är sååå spännade när mamma sätter fram mat på bordet.
Då måste jag bara lukt lite...och kanske smaka också!"




Ps. Måste bara skicka ett grattis till Josefine som nu har fått träffa sin efterlängtade Ella. Ella hade så bråttom att hon i princip föddes i entrén på BB...eller strax utanför!!

Gonatt torsdag!


Igår hade jag lite extra energi, men den är redan förbrukad.
Trött, sömnig och hängig.
Bläääk!!

Så nu ska jag bara stoppa nått i magen (varför blir man alltid hungrig när man ska lägga sej...eller ännu värre - när man precis har gått och lagt sej??), tvätta fejjan och sen krypa ner.
Längtar.
Och inga fler tårar för min del på läääänge. Har ju för tusan gråtit för ett helt halvår de senaste dagarna.

Hoppas ni haft en skön dag!
Imorgon ska bli en bra dag. Först jobb och sen after work innan vi drar vidare och tittar på Lugi-ÖVK. Ska bli trevligt!
Sov gott!


Närbilder på Sixtenbäbisen.













Gråtmild.




Vad händer med mej?
Jag som nästan aldrig fäller en tår har helt plötsligt börjat fälla tårar för både det ena och andra.

Igår trillade en tår efter ett jobbigt samtal med en kund, grät när jag hade mitt gonattsamtal med Andreas, grät när jag satt på bussen hem och när kvällen inte blev som jag hoppats.

Idag har jag också fällt tårar. T ex när sagt hejdå till Andreas efter en mysig middag på stan, när jag såg Viktor (glömt bort efternamnet) vinna titeln Årets Kock, när jag såg ultraljudsbilden på mitt nyaste syskonbarn och när jag tänkte på min fina syster som bor lite för långt borta.

Genomgår jag en personlighetsförändring eller stavas det bara p m s??





Ps. Det är inget speciellt som har hänt som gör att jag är lessen. Det är bara vanliga vardagstårar....så om någon skulle få för sej att börja fundera på vad som hänt eller om jag inte mår bra kan sluta fundera. Som jag sa...vanliga salta vardagstårar.

Äntligen lite energi.


Fast att vi hade en ganska lugn helg (trots att vi var bortresta) så har jag ändå varit orkeslös när jag kommit hem från jobbet.
Har i princip inte orkar göra något alls.
Både i måndags och igår somnade jag på soffan när jag kom hem.
Idag känns det lite bättre. Skööönt! :-)

Min kollega, Jossan, ringde mej när jag var på stan. RIngde sen upp henne när jag kom hem och vi har pratat i en lång stund. Blir glad av härliga kollegor som man också får en en privat relation med. Det gör det sååå mycket lättare och roligare att gå till jobbet.



Nu ska jag ta och diska innan jag sätter mej framför tv:n och tittar på "TopModel" och "Made in Sweden".
Ska nog käka lite glass också! Gott!! :-)


Ny vecka. Igen.


Så var det måndag igen och den är redan snart slut. Alltså är det snart fredag... :-p
Det är så jag vill tänka på det i alla fall.
Är helt slut idag.
Efter jobbet gick jag och Andreas och käkade. Kom hem vid sju-tiden och jag kunde inte hålla mej vaken så jag somnade på soffan. tror bestämt att jag ska sminka av och sen krypa ner i sängen.
Lika bra att få ordentligt med sömn så att man inte går och är trött hela veckan.

Mot sängen!





Helgen på landet.

Vi har haft en riktigt härlig helg!
Vi har ätit en massa god mat, skrattat, promenerat, spelat spel, varit i kyrkan, ätit ännu mer gott och bara njutit!
Det va skönt att få lite miljöombyte och få andas lantdoft.
Och framför allt underbart att träffa Joel, Johanna, Ella och Maja!!
Och Andreas gillade dom och dom Andreas. Alla glada, alla nöjda! Framför allt jag...man vill ju liksom att ens bästa vänner ska gilla valet av pojkvän.




Igår var det solsken...kallt men härligt! Vi gick en lång promenad efter middagen.
Vi kom till en golfbana och då bestämde jag och Andreas att han ska lära mej spela golf.
Jag har alltid velat lära mej spela golf. Så det ska bli skoj!! :-)
By the way, visst blev det fina bilder?!