HELG!

0-24908129076c4657c6e97bfdd4009f7b.png


 

Mina vänner, vi har fredag och visst är det underbart!
Nu när semesternfrossan är över innebär fredagskväll godis (innan va alla dagar godisdagar)
så skålen är framme och vi sitter och tittar på DN-galan!

Vad är era planer för denna sköna fredagskväll?


Vi måste flytta.


Klockan är snart halv tolv och Andreas har inte kommit hem från träningen än.
Problemet är att han tränar 9 mil ifrån Lund, vilket ger långa resor till och från träningspassen.
Han tränar 4 dagar i veckan (ja, inte riktigt än men snart kör dom full satsning för kommande säsong), 3 timmar varje gång och det blir 3 timmars resa vid varje träningstillfälle. Hur många timmar blir nu det? Hmm...(huvudräkning har aldrig varit min starka sida)...24 timmar i veckan.
Och säsongen har inte kommit igång än, alltså dom spelar inga matcher än. Från oktober till mars är det match varje helg. Nej, förlåt nu överdrev jag. Dom är FAKTISKT lediga typ 3 dagar vid jul och sen en helg fram i vår någon gång. Inte att förglömma.

Detta är inte hållbart. Om vi inte flyttar snart så kommer vi aaaaldrig att träffa varandra längre.

Älskling, tack för denna tiden! Underbart är kort heter det visst...

Nu går jag och lägger mej. Orka vänta uppe liksom.
Sov gott!

Tur att man har en rejäl hylla.



Annars hade inte Sixten fått plats! :)











Puss på dej, mamma!


Ps. Ja, vi brukar ha ett sofföverdrag så att vår fula soffa inte syns, men just nu ligger det i tvätten.


"Käre Gud...


...jag behöver mer semester.
Kan du fixa det?
Det går bra med lite feber, det skulle t om vara det optimala för då slipper jag jobba OCH jag kan ligga i sängen hela dagen utan att få dåligt samvete."


Första dagen är över. Första dagen efter semestern. Har haft huvudvärk hela dagen. Och svettats som en gnu. Håller jag på att bli sjuk? Nä, förmodligen inte. Sån tur har jag nog inte. :p
För övrigt så var det sej likt på jobbet..."välkommen till kundservice, du pratar med Becka"...ja, den meningen hade jag inte glömt bort. Dock hade jag glömt bort några av mina lösenord. Efter viss eftertanke kom jag på alla  utom ett. Men jag tar det som ett gott tecken - jag har lyckats kopplat bort jobbet under semestern.

Borde det inte va så att man ska va ledig så länge att man börjar längta efter att komma tillbaka och jobba. Ungefär som när man var liten och efter ett långt sommarlov längtade efter att komma tillbaka till skolan och komma in i vardagsrutiner igen. Den känslar har INTE infunnit sej  hos mej denna sommar. Nej, jag hade lätt kunnat ha 3 till veckor ledigt.
Ska det va så här hela livet, eller tills man är 65? Sååå roligt är det inte att jobba. Eller är det så att jag inte har rätt jobb?
Tåls att tänka på.


Nu: avklädd (nej, inte naken, men nästan...varför? vi har så sjukt varmt i lägenheten) i soffan framför sim-VM.
Sen: städa vardagsrummet, det rummet jag inte hann (läs: orkade) med igår.
Ännu senare: slappa i soffan framför CSI Miami.







Ikväll är det lill-lördag och vi s

113a01106ecb98c87607b979a98b45d9.png

Ikväll är det lill-lördag och vi ska njuta av att det är min sista semesterdag. Tänkte skriva att vi skulle fira, men det är verkligen inget att fira att semestern är slut. Hoppas ni oxå har en mysig kväll!

Svetten lackar.


Jag städar så att svetten rinner längs ryggen.
Måste höra med min PT om jag i och  med detta frenetiska städande slipper ytterligare träning.
Detta måste väl duga som träning, eller vad tycker ni??


Nya drömmar.




Efter att ha fastnat framför en film återupplivades en dröm som jag har funderat över tidigare.
Det sägs ju att man kan göra allt man vill (typ), att om man satsar så kan man uppnå sina drömmar.

Drömmar är till för att uppfyllas, inte sant?
Nu ska jag bara försöka luska ut hur jag ska gå tillväga.

Wish me luck!



Onsdagmorgon.


Ja, nu har det ju redan hunnit bli förmiddag men för mej som inte har gått upp ur sängen än är det fortfarande morgon.
Denna dagen ska inte latast bort, nej, jag ska fixa och trixa en hel del. Ogillar starkt vår lägenhet just nu, eller inte lägenheten i sej, men hur här ser ut. Här är grejer överallt, vi får inte plats med alla saker och  här är skitigt. Planen är att i alla fall att göra det njutbart att vara hemma. Men att få undan alla saker är inte planen, nej, vi måste först avvakta eventuell flytt. Onödigt att fixa för mycket om vi ändå ska flytta om några veckor.

Well, well...städplaner är kanske inte det roligaste att höra om men för mej är det viktigt. Är det skitigt och rörigt trivs jag inte. Så är det bara.

Nu ska jag resa mej ur sängen och få allt det där gjort som behöver göras.
Idag är det min sista semesterdag. Sorgligt...buhuu! Så därför ska jag njuta extra mycket av att va ledig. :)









Sport på tv.


Vi är inte så bra på att variera oss.
Kvällen ser ungefär likadan ut som igårkväll, men varför ändra på ett vinnande koncept?! ;)
Vi gillar sport båda två och ikväll har vi tittat på både Sim-VM och friidrott.

Är sötsugen. Men alla sötsaker är väl gömda i skåpet. Nu är semesterfrossan slut och jag försöka mej på ett nyttigare liv. Och Andreas peppar mej. Övertalade mej förut om att jag skulle ta en frukt istället för att gräva fram godiset som är över sen helgen. Han lyckades. Och jag är glad för det. Men jag behöver lite pepping för att klara det. Min karaktär är inte alltid den bästa. Dumt nog.




Vad hitter ni på ikväll? Berätta gärna! :)


Thaimat och lite snack.


Emma var just här. Hon skulle hämta ett täcke som hon aldrig fick med sej när hon flyttade härifrån för 1½ år sen...
Hon köpte thaimat till oss på väg hem till mej! Mycket gott och trevligt med lunchsällskap!


Nu ska jag ta hand om disken och packa upp min resväska som jag knappt ens har öppnat sen jag kom hem i söndagskväll. Har inte orkat, men nu är det dax. Jag kan verkligen vara latast i stan...om ens det räcker. Kankse latast i hela skåne.

Underbar morgon.


Vaknade när Andreas gick till jobbet och kunde inte somna om när han hade gått. Dumt. 
Men jag har haft en mycket härlig morgon. Kokade kaffe, hämtade datorn till sängen, slog på sim-VM på tv:n och har nu även fixat lite frukost. Njuter av fulla drag av att ha dessa dagar lediga. Skulle nog kunna stanna hela dagen i sängen, men jag har lovat min PT (personlige tränare..hmm..jag menar Andreas :p) att jag ska ut och promenera idag. Men resten av dagen kan jag ligga här! ;) Om jag vill.






Nattamål.





Kvällens sysselsättning:


Vi sitter och tittar på hur Zlatan tas emot i Barcelona. Vilket spektakel!! 55 000 fans väntar på att han ska springa ut på arenan i Barcadräkten. Och BarcaTV sänder direkt, och direkt till TV4-sporten.
Detta känns stort!
Det har ryktats om denna övergången i månader, men först i förra veckan blev det officiellt.
Nu ska vi titta vidare på detta, ett stycke fotbollshistoria!


Zlatan i Barca. Fotad från tv:n så därför är kvalitén lite si så där... :p




Ps. På tal om idrottshistoria: 15-åriga Sara Sjöström tog VM-guld och satte nytt världsrekord på 100 m fjärilssim. Heeelt otroligt!



Sista lediga måndagen innan jul. Förmodligen.


Har, som jag tidigare skrev, spenderat förmiddagen med Andreas mamma. Vi gick först och tog en fika på Mormors Bageri och sen gick vi en sväng i Botaniska trädgården innan vi tog bussen hem till oss, hämtade bilen, hämtade upp mat och körde ut till jobbet för att äta lunch med Andreas. Det hela blev en trevlig förmiddag och nu har hon kört hemåt igen.



Har krupit upp i soffan nu och tänkte knäppa på en film...hmm...fast då måste jag lägga mej i sängen istället. DVD-spelaren är kopplad till tv:n inne i sovrummet. Eller så slötittar jag bara på tv. Men jag ska i alla fall bara slappa.
Det är jag värd efter allt slit förra veckan. Dock roligt slit! :)


Gomorron!


Så sitter man här i lugn och ro och läser bloggar, kollar facebook och pratar med Andreas på msn och helt plötsligt inser jag att om en halvtimme måste jag vara färdig för att dra till stationen och möta upp Andraes mamma. Ojdå... Tiden går fort när man har roligt...eller nått... :p

Och på den halvtimmen ska jag hinna klä på mej och sminka mej, äta frukost och röja lite till (har lite lätt ångest över att Andreas mamma ska se vår lägenhet som den ser ut nu - ostädad och äcklig. Har dock tvingat Andreas att ringa sin mamma och säga att det ser hemskt ut här hemma eftersom vi har varit borta så mycket de senaste veckorna, men har jag tur så hänger vi mest på stan innan hon tar sin bil och åker tillbaka till Oskarshamn.).

Måste sätta fart!


Hemma.


Nu är jag hemma igen.
Inget är som att va hemma. Hur bra man än har det när man är borta så är hemma alltid hemma!
Dock har Andreas fått mej att inse att jag inte till 100% trivs i min lägenhet, även om den känns som hemma.
Well, well...orkar inte utveckla den tanken mer just nu.

Är svintrött. Och sliten. Men vid gott mod.
Ska hjälpa Andreas leta efter en nyckel och sen rasar jag i säng.
Sov gott hörreni! Hörs mer imorgon!

Sunday night in Höganäs.










Förra sönadagen var vi i Höganäs. På började detta inlägg dagen efter men det hektiska veckan har gjort att jag inte haft tid att fullfölja detta. Nu är det så att resten av bilderna från kvällen ligger på min dator (och den vill inte koppla upp sej till vårt trådlösa nätverk. DUMMA dator!!) och nu använder jag Andreas...anyway...orkar inte lägga över bilderna hit så ni får hålla tillgodo med dessa bilder. Resten kommer kanske en annan gång.

Vi hade en jättemysig kväll! Sara och Mange är underbara vänner och jag hoppas att det blir tillfälle att träffas oftare om/när vi flyttar till Helsingborg.




Sista dagen med bilen. Imorgon kom

79c11e3d9e24d82837f9f0b0981a16ca.png

Sista dagen med bilen. Imorgon kommer Andreas mamma och hämtar bilen. Kommer sakna friheten i att ha bil men det är ju så sjukt dyrt att ha bil så det får vänta. Nu är vi på väg till Lund, efter ett litet stopp i Öa. Ska bli skönt att komma hem! Dock är jag så oerhört glad över att jag inte ska jobba imorgon. Ska bli skönt med några fler lediga dagar, men på torsdag är det dax. Skulle ljuga om jag sa att jag längtar... Well, nu ska jag vara trevligare sällskap åt min duktiga chaufför!

Snart är han här!




Längtar som en tok efter Andreas!
Men jag behöver inte längta så länge till för snart är han här! :)
Vi har ett möte kvar sen är Oas-mötet slut. Helt otroligt så fort 5 dagar kan gå.
Det var ju nyss vi körde igång.
Vi stannar till imorgon, tar lite sovmorgon,
äter lååång hotellfrukost och styr sen kosan mot Skåne igen. Ljuvliga Skåne! ;)

Nu ska jag lägga mej i sängen och få lite vila innan jag ska duscha och göra mej i ordning inför veckans sista möte.
Hoppas ni har en skön helg (fick tänka efter vad det va för dag... :p)!
Är förresten oerhört glad över att jag bestämde mej för att ta 3 semesterdagar i nästa vecka också. En sådan här vecka sliter på kroppen så vila är efterlängtat.



Gonatt ifrån Borås.

-95a4234557688aa3817a776cab59e89.png

 

Tröttheten är massiv. Men en dag till ska jag hålla ut sen får jag vila.

Ligger nu i sängen och ska sova. Underbart. Hoppas ni haft en härlig dag! Sov gott!

 


 

Det blir inte mycket bloggat från

0-5372c60afcf27ac9113800d1bc9652ae.png

Det blir inte mycket bloggat från mej under dessa dagar då jag är i Borås. Jag har fullt upp hela tiden och den tid som är ledig är jag trött så jag vill bara sova. Mina fötter har svullnat och domnar halvt bort emellanåt. Någon som har en idé om varför det blir så? Har aldrig hänt mej förut. Imorgon kommer Andreas hit och jag längtar...!

Oas -09



Hela gänget (nästan)! Ni skymtar, från vänster: Joel, Elin, Jag, Martin, Carl och Staffan.


Ikväll var det knökfullt i Boråshallen, skulle gissa på..hmm...säkert 3000.

Är svintrött och ska stupa i säng nu. Men först ska jag ringa min älskling som jag saknar!
Sov så gott! Det tänker jag göra...i min hotellsäng! :)



Då har vi en my dag! Har just ätit

728a9b5fe7fbf9e574fe3f62282de9f5.png

Då har vi en my dag! Har just ätit godaste frukosten och är nu på väg bort till hallen där vi spelar. Förmiddagsmötet börjar inte förrän 10 men vi ska öva innan dess. Det är fullt ös här hela tiden, inte mycket tid ledigt men jag hoppas att det i alla fall blir någon timme ledigt i eftermiddag. Jag behöver nämligen till apoteket. Ha en din dag!

Redo.


Om en och en halvtimme drar det igång. Vi har övat färdigt och ska helt enkelt vara redo för att köra nu.
Viss nervositet börjar smyga sej på.
Jag är en snabbis på hotellet och fräschar till mej och byter kläder. Ska alldeles strax gå igen, ville bara kika in och säga hej.

Skriver mer ikväll när jag är tillbaka på rummet. Då ska jag även visa bilderna från i söndags som jag ännu ej fått tid att lägga ut, men det är på g.
Ha en skön kväll, mina vänner! :)


Borås.


Jag kom fram tillsist och jag har redan glömt den trista resan hit.
Är nu incheckad på Grand Hotel i Borås och ska va här hela veckan. Härligt!
Har just intagit värsta goda frukosten och nu sitter jag med tandborste i munnen och ska snart iväg och repa.
Hoppas ni får en skön dag!




Kvällsbilder utanför hotellet.




Något går min väg idag i alla fall

45f74bf3a6671c7837b183f27234b308.png

Något går min väg idag i alla fall: jag fick tag i en Gott&Blandat påse med mycket lakrits i!:) Update på resefronten: Jag sitter nu på en buss som tar mej från Alvesta vig Borås, dock ej rakaste vägen eftersom det andra som skulle till några småhålor och som oxå missat tåget i Alvesta. Jag vill va framme nu.

Uppkopplad.


Det enda positiva med denna dagen, än så länge, är att jag har tillgång till fritt internet på tåget.
Gäller att se det som är positivt.

Vi hade en supertrevlig kväll i Höganäs igår.
Tog en hel del bilder som jag ska lägga upp lite senare.

Nu njuter jag av Gavin DeGraw i lurarna och ska försöka att inte irritera mej mer över Sj och förseningar.
Hoppas ni har en skön dag! :)


SJ - ingen favorit för tillfället.

-4a32d9656b12214e129ff30678f810b.png

 

 

Jag står med min nätta lilla (ehh?) packning på Lund station och väntar på mitt tåg. Och det har jag gjort nu i en timme. GRR! Jag kommer missa mitt anslutande tåg och missa vårt viktiga soundcheck i Borås. Jag kommer kräva SJ på ersättning. Så ni vet.

 

 

 

 

Nu är vi på väg mot Höganäs och Sa

0-17117430dba78d0e1007fcdb80a78b6a.png

Nu är vi på väg mot Höganäs och Sara&Magnus. Det är så längesen jag träffade dom så jag ser verkligen fram emot kvällen. För Andreas är det förstå gången han träffar dom men jag är övertygad om att han kommer gilla dom för Sara&Magnus är världens trevligaste!:) Önskar er en trevlig kväll!

Man blir trött av att va på semester.








Sixten har legat på sin favoritstol och sovit sen vi kom hem igår, mer eller mindre.
Han är precis som jag - det är tröttande att va borta, även om man mest slappar hela tiden.




Gomorron Söndag!


Här är det lugn  och skön söndagsmorgon som gäller!
Nu ska jag hälla upp kaffe och gå tillbaka till sängen. Nu när vi är i Lund igen så måste vi ju passa på att ha våra alldeles speceilla och underbart sköna morronar. Och det är idag vi måste passa på för imorgon åker jag till Borås....och sen är semestern slut för vår del... :( vill inte tänka på det nu. Usch.

Hörs mer sen!

Ups and downs.


Kvällen har varit upp och ner och snabbt har det gått. Men om jag inte räknat fel så det nog en sån där bokstavskombination som spökar. Stackars Andreas... ;)

Men mitt i all irritation, frustration (och alla andra känslor som fick liv i mej) så fick jag både damsugat och lagat mat.
Jag är lite impad.

Internet vill inte fungera på min dator, så nu måste vi samsas om Andreas dator. Undra hur det ska gå...
Tror jag måste bjuda hit Makkan på kvällsmat nästa vecka så kanske han kan fixa till det. Det är bra med brorsor som kan sånt här tjafs.

Nu ska jag ta och sminka av, borsta gaddarna och krypa ner i sängen.
Gonatt på er!

Idag är det inte alls kul åka bil,

72fe7ae4902677ca3ae58bf6f1eb3521.png

Idag är det inte alls kul åka bil, tycker Sixten. Han jamar och gnäller och är inte alls nöjd. Funderar på om han är kissenödig... Och nu tystnade han bara för att jag skriver om det...;)

Molnig lördag.


Här är det lugnt och fridfullt. Sixten ligger och sover på mammas säng, Andreas ligger och sover nere i fönsterrummet och dom är inte hemma. Bara jag uppe med andra ord.
Idag åker vi hem till Lund. Frågan är bara om vi ska åka före eller efter tennismatcherna. Jag vill inte missa semifinalen mellan Söderling - Vinciguerra. Tror inte att Andreas vill det heller.
Vi får nog åka efter matchens slut...i-landsproblem, i know!

Vi hade en jättetrevlig kväll igår! Annika, Johan, Filip, Makkan, Ma&Pa och vi grillade kycklingklubbor, revben och fläskytterfilé. Till det åt vi klyftpotatis med tzatziki och tomatsås a la Andreas, sallad och vitlöksbröd. OJ va gott det va!
Makkan åt mest. Han växer nog fortfarande... :p
(Vi hade också velat ha dej med igårkväll, Sofia!)

Imorgonkväll ska vi hälsa på goda vänner i Höganäs. Måste skriva ut vägbeskrivning. Och det är nog också dax att väcka Andreas.

Ha en skön lördag och hoppas solen lyser på er!

Sandstrand, bad, solning och tidni

2f473bc468a196c73a4d467618ac603a.png

Sandstrand, bad, solning och tidningsläsande. Vi har en riktig skön dag! :)

Happy friday!


Men när man har semester så spelar det inte så stor roll vilken dag det är. Alla dagar är lika underbara! :)

Nu har äntligen Andreas vaknat och vi ska, så snart som möjligt, paka ihop våra strandsaker och bege oss till just stranden. Det är näst intill molnfritt idag och EN dag på stranden denna semesterperioden kan vi faktiskt behöva.
Jag behöver i alla fall bättra på brännan! :p

Ikväll blir det grillning med familjen. Lika trevligt som vanligt!

Hoppas ni får en härlig fredag!
Puss&kram!


Last summer.


Hittade dessa två bilder på mammas dator.
Detta var förra sommaren. Sofia var hemma i Sverige pga lillasysters bröllop.
Nånstans mitt i all bröllopsplanering så hann vi med en fika.
Jag saknar dej!







Malmös stoltheter.










Bilderna tog jag i söndags när vi var i Malmö på beachvolleyturnering.


Vi skiter i Helsingör och stannar

0-3fa83c9594047679f397374f885537a5.png

Vi skiter i Helsingör och stannar hemma istället och tittar på tennis. Vi tittade på varandra och sa: "Varför åka iväg när vi har det bra hemma?" :)

100 frågor.

SENASTE:
1. Dryck: Kaffe.
2. Telefonsamtalet: Sara.
3. SMS: Johanna.
4. Sång du lyssnade på: Hm...kommer inte ihåg vad den heter men jag nynnade på den hela eftermiddagen igår.
5. Gången du grät: Igårkväll.

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Öhh..Nej!
7. Har någon varit otrogen mot dig: Ja.
8. Varit kär?: JA!
9. Förlorat någon speciell person: Ja.
10. Varit deprimerad: Ja.
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Ja, det gjorde jag visst jämt när jag var liten.

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Svart
13. Lila
14. Vitt

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Ja.
16. Fått ditt hjärta krossat: Nej
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Nej, jag gör inte det, men däremot har jag skrattat så att jag har fått ont i magen.
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Nej, honom träffade jag förra året! :)
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Nja, jag visste väl det sen tidigare, men visst, nya bekantskaper har bekänt färg.
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja.
21. Kysst en kompis: Nej

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat : Alla, utom min fina Bodenvän Elin.
23. Hur många barn vill du ha: Högst två.
24. Har du några husdjur: En panter...öhh, jag menar en katt.
25. Vill du ändra ditt namn: Nej, jag är nöjd med det jag har fått.
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Firade i dagarna två. Fyller man 30 så gör man! :)
27. Vilken tid vaknade du idag: 09.30.
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Kollade på tv.
29. Någonting som du längtar till: Well, varje ny dag är spännande! Men jag ser fram emot nästa vecka i Borås!
30. Senaste gången du träffade din pappa: För 45 minuter sen.
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Träningsrutiner.
32. Vad lyssnar du på just nu: Suret från datorn.
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja.
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att kaffet jag just drack gör mej kissinödig. :p

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Becka. Typ.
37. Singel/upptagen: Upptagen!
38. Stjärntecken: Våg.
39. Kille eller tjej: tjej
40. Grundskola: Ja.
41. Gymnasie: Ja.
42. Högskola: Jag har gått ett år på högskola.
43. Hårfärg: Brunett.
44. Långt eller kort: Långt.
45. Längd: 165 cm.
46. Vad gillar du gällande dig själv: Mina ögon, mina fötter och min sociala kompetens.
47. Piercings: 4 hål i öronen, men 2 av dom har nästan vuxit igen.
48. Tattoos: nej, men om jag vågade skulle jag göra en.
49. Höger eller vänster: Höger.

DIN FÖRSTA:
51. Operation: Opererade bort tandrötterna på mina framtänder.
52. Piercing: Öronen.
53. Tatueringen: Nope.
54. Bästa vänner: Andreas, Johanna x 2, Sara, mina fina systrar.
55. Sporten du spelade: Har väl aldrig riktigt spelat nått men jag svarar innebandy.
56. Husdjur: Sixten.
 57. Vaccination du minns: Stelkrampsprutan i 4:an. AJ!
58. Konsert: Minns inte, men kanske när vi var med skolan i Helsingborgs konserthus.
59. Förälskelse: Oj...minns inte. Det var många och det skiftade hela tiden... :p
60. Alkohol du drack: Rödvin.

JUST NU:
61. Äter du: inget.
62. Dricker du: inget.
63. Är du på väg att: göra mej i ordning för en tripp till Helsingör.
64. Lyssnar du på: Men det här har jag redan svarat på.
65. Väntar du på: inget speciellt.

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Ja, jag tror det.
67. Vill du gifta dig: Oh yes!
68. Karriär i åtanke: Har ingen karriär i åtanke.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Ögonen.
70. Kramar eller pussar: Både ock. 
71. Kortare eller längre: Har förut alltid gillat killar som är kortare...och vad blev det? Jo, en 2-meters man.
72. Yngre eller äldre: Har ofta varit intresserad av yngre killar. Min pojkvän är dock 8 år äldre än mej... :p
73. Romantisk eller spontan: Är det motsatser? Jag gillar både romantik och spontanitet.
74. Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar, men jag har fått både ock! ;)
75. Tatueringar eller piercingar: Hmm...denna var svår. Säger nog inget av det.
76. Känslig eller inte: Ehh...känslig.
77. Ragg eller förhållande: Förhållande.
78. Opratig eller pratig: Pratig.

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Hmm...beror på hur man ser det.
80. Gjort något sjukt spontant: Ja, det har jag.
81. Tappat glasögon eller linser: Ja, flera gånger.
82. Haft sex på första dejten: Nej.
83. Krossat någons hjärta: Tror inte det.
84. Har någon krossat ditt hjärta: Ja.
85. Har du blivit arresterad: Nej.
86. Dissat någon: Nja...definitionsfråga.
87. Gråtit när någon dött: Ja.
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Nope.

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Ja, jag försöker i alla fall.
90. Mirakel: Definitivt.
91. Kärlek vid första ögonkastet: Inte kärlek, men förälskelse.
92. Himlen: Ja, jag tror på en himel och liv efter döden.
93. Tomten: Nej.
94. Att kyssas på första dejten: Tro på? Det är väl upp till var och en att göra som man vill. Eller?
95. Änglar: Änglar finns fast dom inte synns...

SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej, totalt onödigt.
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja.
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Andreas, Sanningen, min familj och vänner.
100. Att posta det här är din 100 sanning: Okej??

Igår var jag och Annika (lillsyrra

7e841c22a1b9e0b85ca10aff2fd21ade.png

Igår var jag och Annika (lillsyrran) och plockade blåbär. Riktigt mysigt att gå i skogen, hinna med en massa systersnack och få ihop goda bär. Idag har jag gjort blåbärspaj som vi ska avnjuta senare ikväll!

Ikväll blir det grillat med potati

0-200a97b766c9b9ab783ccbd33fd0a088.png

Ikväll blir det grillat med potatissallad. Mumsigt värre! Dock mullrar åskan i fjärran. Är den på väg hit mån tro?

Det är onsdag och regnet öser ner.

725170520fd602fc5c600ab55cb185b5.png

Det är onsdag och regnet öser ner. Åskan drar förbi i detta nu och jag står på verandan och bevittnar det hela. Detta är sommar för mej. Jag gissar och hoppas att det är högst tillfälligt. För en timme sen var det soligt och fint och jag och Andreas var uppe på idrottsplatsen och tränade. Nu har vi duschat och sitter nu och tittar på tennisen från Båstad. Hoppas ni har en mysig dag!

Tisdag.


Idag har vi lite sämre väder så jag och Andreas sitter inne i tv-rummet och tittar på tennis. Det är ju tennis-veckan i Båstad nu och vi blev helt sugna på att åka dit.
Kanske imorgon (ska du med Fillle??) för då var det någon uppvisningsmatch + på att "MumsMums" ska uppträda. Vem vill missa det?? ;)

Nu hör jag att maten är på gång. Sen kanske man skulle hoppa in i dusch och försöka sej på att bli lite fräsch. Försöka i alla fall...

Har några bilder från Malmö som jag tog i söndags som jag ska försöka på mej på att lägga in här idag. Har vi tur så får jag det att funka. Om inte får ni se dom en annan dag!

Njut dagen!


Filmtajm hos lillebror!


Jag och Andreas är hemma hos lillebror och har just tittat på en film.
Kaffet är på gång och vi ska snart släng på en andra film.

Hoppas ni har en skön kväll!
By the way...semester is nice. It's real nice!! ;)


...OCH JAG VANN! :-D

1a8cd2032de5d9a5e9afa2dff58b992a.png

...OCH JAG VANN! :-D

Vi spelar kort och jag bara förlor

0261fe1e3a1dd8ea6cbaf4718483be06.png

Vi spelar kort och jag bara förlorar. Nu ska vi köra sista omgången, i potten ligger 19,50 och nu är det min tur att vinna. Jag SKA vinna!

Update just nu.


Nu är vi hemma hos mamma och pappa.
Kom hit igårkväll. Vi var sååå trötta efter dagen på stranden så vi gick och la oss redan halv elva så idag är vi pigga! :) Skönt!

Nu kom just min faster och farbror innan för dörren och vi ska äta middag.
Skriver mer sen!

Tack för alla kommenatrer som trillat in de sista dagarna!
Ha en skön måndag! :)

Packa och sen kör vi igen.


Turneringen är över och efter glass på någon trevlig glassbar i västa hamnen och kvällsmat på McD är vi hemma i lägenheten. Ja, bara en kort sväng. Vi ska packa och ta med oss katten, sen kör vi igen. Tillbaka till Öreklljunga där vi ska tillbringa de närmaste dagarna.

Fast just nu ligger Andreas och vilar på sängen. Han är ganska trött efter dagens matcher (vilket är helt förståligt...jag är ju för tusan trött och då har jag bara suttit i en solstol hela dagen... :p) så han behövde vila innan han kör de 10 milen hem.

Nehe, nu ska jag ta tag i packningen så att vi kommer hem någon gång och kan softa på riktigt.
I LOVE SEMESTER!! BIG TIME! :)


Pigga och glada och på väg till Ma

0162aee6eb91275182d30c2592bb2eec.png

Pigga och glada och på väg till Malmö. Andreas ska spela beachvolleyturnering i västra hamnen. You will find me there! Eller på Entré. Tänkte nämligen spana in Malmö nya shoppingcenter. Enjoy this day, den kommer inte igen!

Grillning hos mamma och pappa!

4c1047279c2845ba7394d687db94cb40.png

Grillning hos mamma och pappa!

God förmiddag, sötnosar!




Här ovanför ser ni vad min morgon har innehållit:
tidningar, sängen och "So you think you can dance".
Toppa det med semester och vi har en kombo som inte går av för hackor!!
Jag njuter oerhört mycket och jag hoppas att ni också gör det, vad ni än gör!


Girls, tack för igår! Supertrevligt!



After work med the girls!

0-2194af4674a1cf358aa43d3c8afacd8a.png

 

Rosa drink till en rosa tjej med rosa blogg! ;)

 

Det regnar och himlen är grå, men

5cf46db2f7a33afca13e930612a729d5.png

Det regnar och himlen är grå, men det gör inte så mycket för nu har jag 4 timmar kvar sen så...ledig i 19 dagar. Hoppas dock på att vi får fint väder snart. 19 dagar med regn är inget jag önskar mej. Hoppas ni har en skön fredag och härlig start på helgen!

Gonatt!


Nu tackar jag för idag och vänder stegen mot sängen.
Imorgon har vi UNDERBARA FREDAG och SEMESTER!
Ja, jag ska ju först jobba, men klockan 17:00 kan ni va så säkra på att jag skriker ut mitt glädjevrål över att ha semester igen! :)
Efter jobbet väntar lite härligt häng med tjejerna! Ska bli såå trevligt så!

Sov gott!!


Det kanske är dax?

 


532bfebf0d11f15bbc070c9163177797.png

 

 

Nehe...man kanske skulle ta och röja lite ovanpå tvättmaskinen. Eller vad tycker ni?

 

 

 

 

Torsdag och bara en dag kvar. Sååå

0-3657b9df998534780ba9725b8276ccbd.png

Torsdag och bara en dag kvar. Sååå skönt! Är fortfarande himla trött och har ingen som helst lust att jobba men måste man så måste man. Vi röjde en del i lägenheten igår och måste fixa idag oxå. Det ser ut som kriget hemma och jag trivs inte med att ha det så. Annars vill jag bara krypa upp i soffan och inte göra natt ikväll. Hoppas Andreas tycker det låter som en bra idé!

Nu:


Har just kommit hem från jobbet och vi har nu bytt om till träningskläder. Vi hade planer för att gå till friluftsbadet och simma några längder men så kände vi att det är nog inte tillräckligt varmt, så istället ska vi spela badminton på gräset utanför lägenheten. Det är ju träning det också.

Efter träning, dusch och matlagning ska jag krypa upp i soffan med datorn i knät och titta på The Backerlorette och blogga.
Måste ta och titta runt ordentligt en sväng. Längesen sist.

Hoppas ni får en skön kväll!


Gomorron alla glada! Då va det job

0-586bde3cea42fce610f37c851cab59ec.png

Gomorron alla glada! Då va det jobb igen, 3 dagar kvar. Jag har visst värsta nedräkningen.:-P Men så längtar jag oxå otroligt mycket efter att få va ledig igen. Ber om ursäkt över dåligt bloggande de senaste dagarna. Även kommentarer har jag svarat dåligt på, men dom har spärrat blogg.se på jobbet och på kvällarna har jag varit så fantastiskt trött. Bloggen är inte prio 1 i alla lägen. Hoppas ni får en härlig dag! Puss&kram!

Tisdag morgon. 4 arbetsdagar kvar

0-4085983ee4cf725dc967ed36c3f8b0c9.png

Tisdag morgon. 4 arbetsdagar kvar sen är det semester igen! Yeay! Är trött och sömnig, men jag ska nog ta mej igenom dagen...:-P Nu: dax att börja jobba. Ha en fin dag!

Vår härliga semestervecka i bilder.


Solnedgång.





Vid stugan.



Jag <3 Dej.



Middag på sjökrogen.





Fina vovvar.



På segelbåten.







Måndagskväll.


Jag är en tröttis ikväll.
Efter jobbet stack vi med bilen till en rekommenderad pizzeria och intog stooor pizza. Jag orkade halva. Resten får hänga med som lunch till jobbet imogon.
Andreas har varit så duktig här ikväll, röjt i vår röra och tvättat när jag har legat på soffan och inte orkat röra på mej.
Men nu har jag vaknat till, lite piggare så nu ska jag gå ner och hänga upp den sista tvätten.

När jag kommer upp igen ska jag lägga in lite bilder från vår semetservecka.


Jaha, då va man igång och jobbar i

6660988a7070dddcabf19307f8e18b77.png

Jaha, då va man igång och jobbar igen. Hjärnan är inställd på semester så det är lite segt men snart är det ledigt igen. Längtar! Hoppas ni får en bra start på veckan!

Hemma.


Vi körde förbi Max på väg hem och nu har vi just stuvat in all packning och fått i oss maten.
Sixten ligger raklång på golvet och jag tror han njuter av att va hemma.
Det är varmt och svettigt i lägenheten...ingen som har vädrat här på länge.

Vi hittade volleyboll på tv (vilken inte visas så ofta) och det måste vi ju givetvis titta på. Det är ju Andreas "polare" som spelar.
Men så fort matchen är över ska vi lägga oss.  Vi ska ju för tusan jobba imorgon. Känns som en evighet sen.

Vi har verkligen haft en superbra semestervecka! Vädret har varit fantastiskt, vi har fått vila och ta det lugnt (nästan hela tiden), ätit en massa gott, druckit gott och njutit av att va lediga tillsammans.
Nu väntar fem dagar med jobb sen är det semester igen. Och dessa fem dagar kommer ju gå sååå fort, hoppas jag. Jag har nämligen inte fått nog av semester än. Nej, nej...jag vill ha mer ledigt. Njuta mer av sommaren.

Hoppas ni haft en bra helg! Hörs mer imorgon och då ska jag visa fler bilder från vår semester. Har tagit en hel del som ni så klart ska få se! Sov gott!


Sixten fick välja plats i bilen sj

3ee9598252d3020b0fedcf0bf1396180.png

Sixten fick välja plats i bilen själv. Det blev ovanpå en väska. Föga förvånande.

Regn och åska på vägen mot Skåne.

0-79b1849297aa7eeb7788a715573ac679.png

Regn och åska på vägen mot Skåne. Mysigt bilväder! Vi är snart i Ljungby.

Semestern är slut och vi är på väg

0-522ba6ae6a21a4ba162c11e36ad2ecda.png

Semestern är slut och vi är på väg söderut. Fast först ska vi stanna till i Oskarshamn och äta lunch. Och så ska vi åka om Örkelljunga och hämta Sixten och kanske hälsa på mitt nya brorsbarn. Hoppas ni har en skön söndag!

Semestern är slut och vi är på väg

0-522ba6ae6a21a4ba162c11e36ad2ecda.png

Semestern är slut och vi är på väg söderut. Fast först ska vi stanna till i Oskarshamn och äta lunch. Och så ska vi åka om Örkelljunga och hämta Sixten och kanske hälsa på mitt nya brorsbarn. Hoppas ni har en skön söndag!

Ikväll är vi på middag på sjömansk

425a83b1baed475353805841378d7ea9.png

Ikväll är vi på middag på sjömanskrogen i Loftahammar. Mycket trevligt! Ja, inte bara jag och Andreas utan hela gänget. 24 personer. Nu väntar vi på huvudrätten. Hoppas ni har en mysig kväll!

Passar på att sola en sväng på bal

02da7c80f9435ebfdfe83c189fb0aa9f.png

Passar på att sola en sväng på balkongen innan det blir lunch. Börjar längta hem så smått. Ska bli skönt att komma hem till egna sängen, sover inte på bra i dom har sängarna. Hoppas ni har en skön lördag!

Mamma, va det en sådan hund som mo

0-17aa618f961290437f70f4f00cddbf6b.png

Mamma, va det en sådan hund som mormor och morfar hade? Nalle alltså.

Första regnet på vår semester. Det

431cca19f4922f91fd7fb6bb3a3595c6.png

Första regnet på vår semester. Det åskar oxå och vi sitter inne på rummet och vilar innan lunchen. Efter många dagars solande är det faktiskt lite skönt med regn...speciell när man redan ser att det ljusnar vid horisonten. Hoppas ni har en härlig fredag! Och till er som går på semester idag: HAPPY SEMESTER! Njut av att slippa jobba!

Sviten, del 3.

24c8b65b05538d8556f7ab6e99f2dc77.png

Sviten, del 3.

Sviten, del 2.

0-6682a9bb87ddb92b50c423f2f2c49f3f.png

Sviten, del 2.

Sviten, del 1.

0-2e027631c5b318b618e0b80ba9acba9a.png

Sviten, del 1.

"Himlen är oskyldigt blå"...

0-442d1813b1e8fcf4fa386307f71b6649.png

"Himlen är oskyldigt blå"...

Ekebergskavillan. Vi har anlänt ti

108abccc10efcd98c117f646f3ccd5a6.png

Ekebergskavillan. Vi har anlänt till Källvik, och till pensionatet vi ska va på i helgen. En mycket fin villa och jag och Andreas ska få bo i rummet som kallas "sviten". Från vårt rum når man en mycket härlig balkong med utsikt över havet. Tittar ng noga kan ni skymta det bakom träden. Vi kommer definitivt trivas här!

Äntligen en dator.


Har saknat min dator. Well, inte supermycket, men lite i alla fall.
Hade varit kul om man hade kunnat svara på alla kommentarer (dock har jag nog svarat på alla nu..tack!!) tidigare men är man på semester så är man!

Nu är vi alltså hemma hos Andreas mamma. Fast vi åker snart vidare.
Vi ska bara äta lite först och packa ihop oss sen bär det av. Igen.

Är minsann lite nervös inför att träffa Andreas släktingar. Första gången ju. I alla fall på hans mammas sida.
Tur att jag har en trygg hand att hålla i.

Vi hade en supermysig kväll tillsammans igår. Mycket snack, god mat och en härlig kväll!
Nehe, nu ska jag stänga ner datorn. Nästa gång blir på söndag när jag har kommit hem igen!

Sköt om er och NJUT av sommaren!  Visst är det underbart?!?! :)

Jag har blivit faster! Igen. Min s

20088528b78e0492e336e701da47a379.png

Jag har blivit faster! Igen. Min storebror har fått en son. Grattis till föräldrarna och den nyblivna storasystern!

Nu har vi anlänt till Oskarshamn.

0-5face462bfa3b7ca0885b9124cfd9c6a.png

Nu har vi anlänt till Oskarshamn. Vi stannar här till imorgon och då åker vi vidare till Källvik där jag ska träffa Andreas släkt för förstå gången. Intressant ska det bli. Just nu sitter vi i hamnen på en uteservering, bara jag och Andreas. Idag har vi varit tillsammans i 7 månader och det firar vi genom att äta Oskarshamns bästa kebab! Romantiskt värre...;) Enjoy the evening, my friends!