Ljuvliga FREDAG!


Vi har en underbar fredagskväll!

Det blev storhandling på MAXI direkt efter jobbet även denna fredagen. Som tur är mötte Andreas mej vid bussen för att bära hem kassarna för jag hade inte orkat själv. Så njuter jag med välfyllt kylskåp!

 

Och nu är det HELG!

Ikväll har vi njutit med skratt, mys, vin fläskfilé och Let's Dance. Det finns absolut ingenting att klaga på ikväll. Skulle möjligtvis va på att gäsparna redan är liiite för stora. Men jag har slitit hårt i veckan och det har gett resultat. Då kanske det heller inte är så konstigt att man är lite sliten så här på fredagskvällen.

 

Nu hoppas jag att ni har haft en bra arbetsveckan (sorry att jag är så kass på att blogga på veckorna) och nu njuter av att helgen är här!

 

 

 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha nej man är bra sliten fredagkväll alltså.Jaha vad kul. Det gör ju mycket att man trivs med jobbet, liiite lättare att ta sig iväg på morgonen då ju :)Yes det är ju rätt smidigt ändå även om Skånetrafiken är bra på att vara sena.. ;)Tack detsamma. Vår var ganska lik eran, lets dance och god mat.. trevligt helg!

2010-01-23 / 06:17:48     URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: rosse

mååste bara säga att du har en jätte fin blogg :)

keep it up,

kram! §

2010-01-23 / 09:46:55     URL: http://rosemarielindberg.blogg.se/
Postat av: Carolina

Lets Dance var trist och det enda roliga var en domare som pratade konstigt och hade grått skägg...

2010-01-23 / 13:08:50     URL: http://caroflina.blogg.se/
Postat av: ida

aee jag var hemma hos mamma o pappa igår. idag är de kåren (fick jag veta i förrgår) men jag har lovat o träffa en gammal kompis så jag kan inte gå ut =/ SURT SOM FAAASEN!!verkar som ni hade en mysig fredagskväll, så de ska vara! :)

2010-01-23 / 13:15:46     URL: http://idapida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?