Det är inte bara jag som gillar att kylskåpet fylls på ofta.
Sixten har inte så stora krav på leksaker. En papperskasse funkar fint och vi får påminna varandra om att inte trampa på kassarna som ligger i köket (för övrigt måste ni väl hålla med om att vi har en fantastisk färg på vårt golv?? :p) för men vet aldrig om Sixten har gömt sej inuti dem.


Kommentarer
Postat av: Da Sword

Gud vad söt Sixten är :)

2010-01-23 / 15:30:24     URL: http://dasword.blogg.se/
Postat av: Frida

Ja det är väl så, och dom kan ju dessvärre inte visa all sport för då hade det väl BARA varit sport på tv och det orkar vi väl inte hahha, men dom kunde ju dela på det lite mera, lite mindre fotboll och lite mer vollyboll till exempel... surt när det blir såna skillnader.Hoppas matchen går bra imorgon :)

KRAM

2010-01-23 / 22:18:28     URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Frida

Hehe det låter bra, vi har inte ens tänkt tanken på inflyttningsfest haha, kanske beror på att J aldrig kan kalasa till det på helgerna, det är typ i november (men då var vi iväg) och nu i januari i så fall, och det är ju inte kul att ha inflyttningsfest och han inte får dricka öl, dagens i-landsproblem haha.Du får fixa en fin fotovägg med massa roliga kort på er och er liv, det livar upp ett helt rum :)

2010-01-24 / 01:11:19     URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: anna

haha, söt!

2010-01-24 / 21:50:22     URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?