Varför krångla till det?
Efter en del funderingar kring kvällens matintag kom Johanna med ett mycket bra tips:
Köttbullar och potatismos.

Hur längesen var det inte jag åt köttbullar och potatismos?
Varför ska man alltid krångla till det med stekar, flameringar, inläggningar mm när man kan steka mamma scans, röra ner en påse potatispulver i vatten. Lägg till lingonsylt, bostongurka, ketchup och du har en myyyycket smarrig måltid!
Köttbullar och potatismos.

Hur längesen var det inte jag åt köttbullar och potatismos?
Varför ska man alltid krångla till det med stekar, flameringar, inläggningar mm när man kan steka mamma scans, röra ner en påse potatispulver i vatten. Lägg till lingonsylt, bostongurka, ketchup och du har en myyyycket smarrig måltid!
Kommentarer
Postat av: Anonym
Sv: tack själv.. bevaka gärna min blogg via bloglovin :)
Postat av: Johanna
Ingen fara :P
Händer för skoj i veckan? =)
Postat av: Jag och fotbollsspelarn
OH vilken klassiker! Köttbullar och potatismos är såååå underskattat, varför gör man inte det oftare?
Postat av: Anonym
Flemering... är det någon sorts inflamation eller? "Oj, jag har fått en så stor flamering på låret..." Hmm.. men du trodde det var ett sätt att laga mat på? Aha... flamma - det är väl det gamla sättet då. Man bygger upp en flamma på spisen och sätter maten över och flammar ihjäl den... Jag gillar mat som är riktigt död! Men den får gärna bli levande genom fantastiska smaker i munnen!