Väninnedejt.

 

0-2875661324769482ef6db7a370d8001a.png

 


Runt ett levande ljus har vi suttit i ett par timmar och pratat om viktigt och oviktigt. Det fanns en del att ta igen. Moa anslöt oxå och dessa två tjejer är de finaste som finns - roliga, ödmjuka och härliga! Är så glad att vi äntligen fick till en dejt.


Nu är jag på tåget på väg hem. Andreas är redan hemma och vi har hela kvällen tillsammans. Underbart!

Önskar er en trevlig kväll!

 


 

Kommentarer
Postat av: sabina

sv: joo verkligen! :D

2010-03-03 / 21:53:13     URL: http://ssabinaah.blogg.se/
Postat av: Johanna

sorlig men bra...så absolut läs den... :)knäet är bättre, men inte helt bra. skall till sjukgymnasten på tisdag, så får se vad som händer där :)

2010-03-03 / 23:07:49     URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Sandra

Det är så härligt med såna dejter, lite tjejsnack behövs alltid. Som sagt både om det viktiga och det oviktiga.Du missade inte så mkt kan jag säga, det hade potential det avsnittet men föll rätt platt. Cougartown är ju klockrent. I love it :)Magen och ryggen är det som bråkar men det är ju samma visa varje månad. Nu har jag dock bytt medicin och det var ingen bra idé. Men du vet, dom vill inte att jag ska ta receptbelagda varje månad eftersom det är repeterat och därför lätt kan bli ett beroende så nu skulle jag blanda ibumetin med panodil och ja, det blev inget vidare. Men nej, har jobbat halva dagar i alla fall. Man får ju inte ge upp heller.. men fy vad trött man blir. Hur är det med dig då?

Tack vännen. Kramar

2010-03-03 / 23:08:41     URL: http://froggie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?